Bedrijf Zibi SRL

Ons bedrijf ZIBI BV werd opgericht in 2003 in België en is sindsdien voortdurend gegroeid! Wij zijn een in Brussel gevestigd bouwbedrijf, dat een breed scala aan diensten aanbiedt op het vak van renovatie en decoratie. Wij realiseren uw project van ontwerp tot oplevering. We beschikken over een team van experts met een solide professionele ervaring!
Om beter tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten voeren we een breed gamma aan activiteiten uit:
Bovendien bieden wij producten van de hoogste kwaliteit, onder andere:
Ramen: PVC: "Veka", "Gealan", aluminium: "Aluplast, Aluprof, Blyweert, hout, eik, meranti, marbo en anderen".
Deuren: binnendeuren (schuifdeuren en klapdeuren), buitendeuren en technische deuren (uitgevoerd op bestelling)
Smeedijzer (balustrades, hekken, poorten en portalen, leuningen, deurstructuren, roosters, lampen, tuinmeubelen, pergola's en andere)
Rolluiken, jaloezieën en markiezen

Houten vloeren: parket en plankenvloeren - eik, essen eik en andere

Poorten en garagedeuren
Maak kennis met ons aanbod!
Wij zijn vooral gespecialiseerd in de creatie van objecten uit allerhande metalen, met name: ijzer, smeedijzer, roestvrij staal en aluminium. Wij maken metalen objecten op maat, zowel klein als groot, zoals: poorten, balustrades, tuinmeubelen, pergola's, lampen, trappen, raamkozijnen, decoratieve elementen, enz. Om u nog beter van dienst te zijn, staan we tijdens het volledige project open voor uw suggesties. Wij doen er alles aan om u perfect afgewerkte producten te leveren van de hoogste kwaliteit volgens uw wensen. Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang!
Hoewel we voornamelijk op bestelling en "op maat" werken, hebben we meer dan 14.000 afgewerkte projecten beschikbaar in onze catalogi! Een uiterste precisie en solide professionele ervaring op het gebied van de bouw en de uitstekende kwaliteit van onze diensten hebben ons bedrijf tot een pionier op de Belgische markt gemaakt. Onze diensten worden geapprecieerd door vele gerenommeerde bedrijven op de Europese markt en zelfs op het Afrikaanse continent!
"PERFECT" zoals in "PERFECT"!

Ons team is multidisciplinair en bestaat uit specialisten op het vlak van bouw, maar ook op het vlak van het creëren van op maat gemaakte objecten in elegante materialen. Wij zijn beschikbaar en besteden een bijzonder aandacht aan uw wensen! Wij geven niet alleen uitstekend advies, ondersteund door vele jaren ervaring, maar garanderen ook een duurzame kwaliteit en een kwalitatieve dienstverlening met de naleving van alle veiligheidsmaatregelen. Wij werken samen met industriële bedrijven uit de staal- en ijzerindustrie in Polen en importeren materialen van de hoogste kwaliteit!

CONTACT:
SHOW ROOM “PERFECT”
ADRES EN KAART: